Onderrug pijn

Bijna iedereen heeft hier wel eens last van. Maar hoe kom je er weer vanaf?
3 Tips om rugpijn direct te verminderenGratis Pijncheck

Onderrug pijn

 

Onderrug pijn. Veel mensen ervaren hun rug als een zwakke plek. Het is bijna normaal dat je dagelijks pijn ervaart in je onderrug. Je wordt er gek van…

 

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd om van deze rugpijn af te komen. Massages, oefeningen, dry needling of zelfs laten “kraken”. Toch blijft het zeurende gevoel steeds terug komen. Je vraagt je af: ”Hoe kan dat?”

 

”Ja maar ik heb een zittend beroep” Is een vaak gehoord excuus om het goed te keuren dat er echt niks aan gedaan kan worden. Het tegenovergestelde is in dit geval waar: JA! Ook jij kan zonder rugpijn leven!

 

”Maar hoe kan dat dan? Het wordt bestempeld als chronisch, dat betekent toch dat ik er nooit vanaf kom?”.

 

De term chronisch wordt vaak gebruikt in de medische wereld, echter betekent het niet meer als langdurig. Het betekent dat de oorzaak nooit achterhaald is en de oplossing nog niet behandeld is.

 

 

 

Bekijk deze video over rugpijn. Pas de genoemde tips toe en ik durf bijna te garanderen dat je onderrug pijn af zal nemen.

 

Blijf zeker even kijken tot de eerste tip, hier hebben wij echt super goede resultaten mee geboekt.

Wat als deze oefeningen voor mij niet werken?

Geen paniek! Zoals iedereen weet, er zijn meerdere wegen die naar Rome lijden. Zo dus ook voor jouw onderrug pijn.

Ik weet zeker dat je dit wel eens hebt meegemaakt: Je rijdt lekker in je auto en je begint een lichte trilling in je stuur te voelen. Je besteedt hier niet direct aandacht aan omdat het je nog niet zo irriteert.

Na een aantal weken of maanden begint die trilling in je stuur vervelender te worden en begin je je er aan te irriteren. Herkenbaar, toch?

Je brengt de auto naar de garage, helemaal voorbereid op een flinke uitgave. Een nieuw stuur, airbag en electronica die vervangen moeten worden. Dan vergeet je nog bijna dat een auto monteur ook al snel 50,- euro per uur kost. Aii dit wordt een duur geintje…

Eenmaal aangekomen bij de garage vertel je aan de monteur dat je stuur trilt als je rijdt en vraag je hem of hij het stuur kan vervangen. Want ja, dit is nou eenmaal het probleem, toch?

Lachend en nog slurpend aan zijn koffie kijkt hij op en zegt; ”het probleem zit niet in je stuur, maar in je banden. Deze moeten opnieuw gebalanceerd worden”.

Het probleem zit dus niet altijd op de plek waar je in eerste instantie aan dacht.

Die rekening valt ineens erg mee. Er hoeft namelijk niks vervangen of verplaatst te worden of veel uren aan worden gespendeerd. Nou dat scheelt weer!

Laat het lichaam nou net zo werken! Het echte probleem van jouw rugpijn kan heel ergens anders vandaan komen!

”Ja, maar hoe kom ik daar achter?” Hoor ik je denken.

 

Doe een GRATIS Pijncheck om te achterhalen wat voor die onderrugpijn zorgt!

 

 

Druk hier om een gratis Pijncheck in te plannen bij Rémon of Remy

Je kan ons ook gewoon bellen of Whatsappen op:

06 22 77 67 70

Onze Locatie

Google Recensies

Solid Performance
5.0
Based on 11 reviews
powered by Google
Sophie van de Meeberg
Sophie van de Meeberg
22:50 18 Jul 19
Onwijs effectief trainen met hele professionele begeleiding en ook nog eens superleuke mensen, toppers.
Angie de Feber
Angie de Feber
16:58 19 Nov 18
De kwaliteit en service die verleend wordt vind ik echt van enorme waarde. Er wordt de tijd voor je genomen en ze sturen je niet de deur uit voordat je resultaat van de behandeling hebt ervaren. Een aanrader voor pijnklachten, maar ook resultaat willen zien in bewegen.
Odete Pimenta da Silva
Odete Pimenta da Silva
20:30 13 Nov 18
Professionele begeleiding naar een zoveel als mogelijk fysiek herstel. 3 x per week begeleiden de personal trainers, Antoinette en Rémon, mij om gebalanceerd en in goede houding weer door het leven te gaan. Goed adres voor persoonlijke begeleiding, gezonde voeding en lichamelijk herstel.
nathalie Christoffels
nathalie Christoffels
19:55 08 Nov 18
Super fijne (privé) gym, met geweldige begeleiding en ook voor blessures ben je bij Solid Performance aan het juiste adres.
Robin Veldman
Robin Veldman
15:08 08 Nov 18
Een heel goede gym voor zowel personal training, maar ook voor revalidatie en groepslessen. Alles onder zeer kundige maar ook fijne begeleiding!! Zeker een aanrader!
Kate Vink
Kate Vink
16:49 04 Sep 18
Goede gym voor zowel personal training, maar ook voor revalidatie en groepslessen!! Zeker een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen