DOE NU DE GRATIS PIJNCHECK

Bekijk nu hoe het werkt!

Boek hier uw gratis Pijncheck*NIEUW* DE ONLINE PIJNCHECK

De nieuwe manier voor het behandelen van pijn.

 

 

 

Zoals de meeste mensen wil jij ook een leven zonder pijn, toch? Jij gelooft dat er nog wat te doen is aan jou pijn ondanks de verschillende behandel trajecten die je al doorlopen hebt.

 

Er is een nieuwe therapie ontwikkeld die jou DIRECT pijnverlichting zal op leveren.

 

 

BOEK HIER UW GRATIS PIJNCHECK

 

Benieuwd of je in aanmerking komt voor onze behandelmethodiek? Doe dan nu de ONLINE pijncheck.

Wat maakt onze behandelmethodiek uniek?

Direct pijnverlichting

In de meeste gevallen zal er na een behandeling direct minder pijn voelbaar zijn!

Wij behandelen het hele lichaam

Wij behandelen niet alleen de plek waar de pijn zich bevindt maar betrekken het hele lichaam bij het proces. Het kan namelijk overal vandaan komen.

Testen waar het probleem zich bevindt

We beginnen niet zomaar met behandelen. We gaan doelgericht opzoek naar het probleem in het lichaam. Dit doen we door elke spier afzonderlijk te testen.

De kleding blijft AAN!

Het is voor onze behandelingen niet nodig om je kleding uit te trekken. Wij behandelen je met (sport)kleding aan. Wel zo comfortabel toch?

Waarom is onze behandelmethodiek zo goed?

Onze technieken zijn afkomstig van meerdere specialismen. Door deze brede kennis zijn we in staat om meerdere behandelmethodieken toe te passen wat zal bijdragen aan het snel verhelpen van jouw pijnklacht.

Onze gemiddelde behandelfrequentie ligt tussen de 2 en 4 behandelingen voor een verbetering van 70 tot 100%! Dit is uniek. Alles wat wij doen moet direct resultaat geven! Gebeurt dat niet, dan zit het probleem elders en gaan we daar naar op zoek.

Doordat wij exact weten waar jouw ”zwakke schakels” zitten kunnen we  gerichte oefeningen meegeven die je thuis, in de sportschool of zelfs op je werk kan doen om jezelf pijnvrij te houden!

Wat zeggen anderen over ons?

Wie zijn wij?

Remon

Remon

Eigenaar en therapeut

Remy

Remy

Therapeut

Bekijk ons op Youtube!

6 + 13 =