De kracht van Solid Performance Personal Training

De inspiratie vind je in onze mensen. Wij geloven in de uitdrukking ''Lead by example''. Om deze reden is onze organisatie gegroeid tot een moderne totaaloplossing voor gezondheid met meerdere locaties in Nederland. Onze missie is het beste platform te zijn voor hen die streven naar lichamelijke en mentale volkomenheid.

De kracht van Solid Performance Personal Training

De Inspiratie vind je in onze mensen. Wij geloven in de uitdrukking ”lead by example”. Om deze reden is onze organisatie gegroeid tot een moderne totaaloplossing voor gezondheid met meerdere locaties in Nederland. Onze missie is het beste platform te zijn voor hen die streven naar lichamelijke en mentale volkomenheid.

Personal Trainer nodig?

Je hebt al meerdere diëten geprobeerd. Je hebt alle trainingsvormen wel eens gedaan. Niets lijkt te werken! Ontdek snel waarom de mensen bij Solid Performance Personal Training wel resultaat boeken.

Personal Training – De 4 Stappen naar 100% resultaat

DOELEN STELLEN

Jij weet wat je wilt. Samen met je personal trainer ga je een duidelijk plan maken hoe je daar gaat komen. We stellen korte – en  lange termijn doelen. Het is belangrijk om continu herinnerd te worden aan jou dromen.

VOEDINGSPLAN OPTIMALISEREN

Om echte resultaten te behalen zal er een commitment moeten worden gedaan aan een voedingsplan. Een plan dat werkt en aansluit bij jouw doelen, maar ook een plan wat past in jouw leven.

TRAINININGSSCHEMA PERFECTIONEREN

Iedereen weet dat je moet trainen om beter te worden. Jij hoeft zelf niet meer uit te dokteren wat je allemaal moet doen. Onze personal trainer maakt een duidelijk plan. Jij hoeft alleen maar uit te voeren!

]

MINDSET

Je kent het wel: Je start vol goede moed aan een dieet of een trainingsschema en binnen 3 weken laat je de teugels alweer vieren. Dit komt door jouw brein. Ook dit moet worden getrained.

Waarom Solid Performance?

Gratis Intake, Diagnose & Proefles

Voor onze Personal Training is geen sportervaring vereist. De intensiteit zal worden aangepast naar jouw niveau van fitheid.

Een voedingsplan afgestemd op wat bij jou past

Je kent het wel, je volgt een dieet en zolang je thuis zit of op het werk is dat gemakkelijk vol te houden. Maar al die verleidingen, feestjes of onderweg zijn. Daar gaat het vaak mis en val je weer terug in je oude patroon, hierdoor raak je alleen nog maar verder gedemotiveerd. Stel je nou eens voor wat er voor je verandert als je hier mee om leert gaan…

Blessure en pijn vrij Trainen

Door onze therapeutische kennis en trainingswijze is de kans nihil om een blessure op te lopen tijdens de begeleiding van één van onze personal trainers.

Trainen in een Privé sportschool

Wij zijn uniek met ons concept dat zich puur focust op Personal Training. Bij ons is geen vrije inloop. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen en kan jij ongestoord trainen. Je vindt ons in Cruqius, dichtbij Hoofddorp.

Ben jij er klaar voor?

 

Het enige wat wij van jou vragen is een gezonde dosis toewijding, laat de rest maar aan ons over! Je zal gaan trainen met de beste trainingstechnieken en dit ga je combineren met de meest actuele wetenschappelijk onderbouwde voedingtrend die gemakkelijk zal aansluiten op jouw levensstandaard. We hebben overal en altijd een oplossing voor. Wij hebben al het genoegen gehad om honderden mensen fitter, gezonder en pijnvrij te kunnen maken. De plekken zijn schaars in ons uniek fitness concept, daarom werken wij alleen met mensen die echt gemotiveerd zijn om een verandering te maken en de kwaliteit van het leven te verbeteren.

 

Ik heb al alles geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Wat goed dat je alles al geprobeerd hebt, blijkbaar ben je echt gemotiveerd om beter te worden! Toch zijn er vaak nog belangrijke punten die je zelf over het hoofd ziet. Bijvoorbeeld het optimaliseren van het spijsverteringstelsel, uitbalanceren van jouw hormonen, ziekte of medicatie uit het verleden. Dit en nog veel meer kan invloed hebben op hoe het lichaam reageert op een dieet.

Sporten doet pijn, is dit wel geschikt voor mij?

Wij begrijpen dat dit onwijs vervelend is en je motivatie om te sporten hierdoor zakt. Het voordeel dat wij bieden is dat wij de kennis in huis hebben om jou weer pijnvrij te kunnen laten sporten. Onze unieke Behandelmethodiek in combinatie met de training zorgt voor een positieve prikkel in het gebied waar de pijnklacht zich bevindt. Hierdoor zal de pijnklacht afnemen en verdwijnen.

Kan ik de kosten afschrijven op mijn bedrijf?

Ja dit is mogelijk. Geef tijdens het intakegesprek aan of je hier gebruik van wenst te maken.

Kan ik trainen wanneer ik wil?

Ja dit is mogelijk. We zullen de agenda’s naast elkaar leggen en de trainingsmomenten inplannen, uiteraard kan dit ook online. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan dit simpelweg geannuleerd worden via de website of Whatsapp

Wat zijn de kosten?

Bij Solid Performance werken we met 3, 6 of 12 maanden trajecten. Dit doen wij zodat we naar een doel toe kunnen werken. Scroll verder door naar beneden om de prijzen per training te bekijken.

Maak kennis met onze specialisten

Ons team van specialisten en personal trainers staan 6 dagen per week voor jouw klaar!

Remon Stompe

Remon Stompe

Founder, Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Antoinette van Wijk - Stompe

Antoinette van Wijk - Stompe

Founder & Personal Trainer

Jonas Follmi

Jonas Follmi

Personal Trainer & Neurofasciaal Therapeut

Remy Koorn

Remy Koorn

Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Kate Vink

Kate Vink

Personal Trainer

Jorinde van de Peet

Jorinde van de Peet

Group Trainer

Knowledge is Power

”Bij de bakker haal je brood, bij de slager haal je vlees.” Helaas wordt dit principe in de gezondheidsindustrie ten onrechte continu toegepast. Omdat wij opgeleid zijn om het lichaam te zien als één geheel, kunnen wij snel schakelen mochten de resultaten achterblijven.

Omdat de Trainers bij Solid Performance zo breed opgeleid zijn is er geen noodzaak meer om een dieet van een dieetist te volgen, voor pijnklachten naar een fysiotherapeut te gaan of naar een sportschool om te trainen.

Wij hebben alles onder één dak in Cruqius, dichtbij Hoofddorp.

Stel ons gerust een vraag over ons Personal Training concept

15 + 3 =