Personal Training

Doelen behalen met deze totaal aanpak

”De training moet passen bij jouw doel en bij jou als persoon. Samen met je trainer zal besproken worden wat het beste bij jou past”

Hoe gaan wij te werk?

 

We zullen starten met een intake. Tijdens dit gesprek zal er besproken worden wat jouw gewenste doelstellingen zijn. Vervolgens lopen we een uitgebreide checklist door om een analyse te maken over hoe je er op dit moment voor staat en wat er nodig zal zijn om jouw doel te bereiken.

 

Er zal een huidplooimeting plaatsvinden zodat we een duidelijk beeld krijgen waar we de nadruk op moeten leggen met de training en de voeding.

 

Als laatste zullen we de eerste stappen gaan zetten met de voeding en indien nodig, de voedingssupplementen.  Dit wordt allemaal afgestemd op jouw dagelijks patroon en doelstellingen.

 

De proeftraining zal bestaan uit lenigheidstesten, spierkracht testen en het ervaren van onze unieke manier van trainen. Tevens kunnen wij hierdoor meten wat jouw huidige niveau van belastbaarheid is.

 

Vervolgens gaat het echte werk beginnen! Een op maat gemaakt trainingsplan zal worden gepresenteerd die aansluit op jouw wensen en doelen. De training zal voornamelijk bestaan uit krachttrainen, fitness, High Intensity Training of training die geschikt is voor jouw pijnklacht

 

 

Waarom Solid Performance?

Gratis Intake, Diagnose & Proefles

Voor onze Personal Training is geen sportervaring vereist. De intensiteit zal worden aangepast naar jouw niveau van fitheid.

Een voedingsplan afgestemd op wat bij jou past

Je kent het wel, je volgt een dieet en zolang je thuis zit of op het werk is dat gemakkelijk vol te houden. Maar al die verleidingen, feestjes of onderweg zijn. Daar gaat het vaak mis en val je weer terug in je oude patroon, hierdoor raak je alleen nog maar verder gedemotiveerd. Stel je nou eens voor wat er voor je verandert als je hier mee om leert gaan…

Blessure en pijn vrij Trainen

Door onze therapeutische kennis en trainingswijze is de kans nihil om een blessure op te lopen tijdens de begeleiding van één van onze trainers.

Trainen in een Privé sportschool

Wij zijn uniek met ons concept dat zich puur focust op Personal Training. Bij ons is geen vrije inloop. Hierdoor kunnen wij kwaliteit waarborgen en kan jij ongestoord trainen.

Knowledge is Power

”Bij de bakker haal je brood, bij de slager haal je vlees.” Helaas wordt dit principe in de gezondheidsindustrie ten onrechte continu toegepast. Omdat wij opgeleid zijn om het lichaam te zien als één geheel, kunnen wij snel schakelen mochten de resultaten achterblijven.

Omdat de Trainers bij Solid Performance zo breed opgeleid zijn is er geen noodzaak meer om een dieet van een dieetist te volgen, voor pijnklachten naar een fysiotherapeut te gaan of naar een sportschool om te trainen.

Wij hebben alles onder één dak.

Stel ons gerust een vraag over ons Personal Training concept