Personal Trainer Hoofddorp

Personal Training is waar wij goed in zijn!
Veel mensen uit Hoofddorp en omgeving helpen wij om hun doel te bereiken.

Ontdek snel hoe wij werken.

Hoofddorp Personal Training – In 4 Stappen naar 100% resultaat

1: Het doel

Zonder doel geen succes. Jij weet het beste wat je wilt.

Rémon of Antoinette maken samen met jou een plan om je doel te bereiken. We stellen korte – en  lange termijn doelen. Op weg naar resultaat!

2: Voeding

Goede voeding is de basis voor het uiteindelijke resultaat.

Wij geven je advies met een voedingsplan wat past bij jouw leven en lichaam. Je past je patroon op die manier makkelijk aan.

3: Optimaliseren

Na het starten en de eerste weken sporten onder begeleiding moet je natuurlijk verder kijken. Je personal trainer houdt je voortgang in de gaten en bespreekt wekelijks de vervolgstappen. Optimaal resultaat telt!

]

4: Je motivatie

Je kent het wel: Je start vol goede moed aan een dieet of een trainingsschema en binnen 3 weken zwakt het alweer af. Dit heeft alles te maken met motivatie en stimulatie. Wij stimuleren je en houden je gemotiveerd!

Personal Training Hoofddorp

1 - Gratis van start - Speciaal voor jou!

Voor onze Personal Training is geen sportervaring vereist. De intensiteit zal worden aangepast naar jouw niveau van fitheid. Plan een gratis intake afspraak in met Rémon of Antoinette! Het verplicht je tot niks. Wij beloven dat we met een goed plan komen speciaal voor jou!

Het beste voedingsplan voor jou

Van ons krijg je een heel duidelijk voedingsplan. Geen rare dingen, maar recht toe recht aan. Met een goede basis en de juiste suplementen zal je zien hoe snel je vooruit gaat. Je voelt je ook optimaal fit en energiek. Wie wil dat nou niet?

Blessure en pijn vrij Trainen

Door onze therapeutische kennis en trainingswijze is de kans nihil om een blessure op te lopen tijdens de begeleiding van één van onze personal trainers. Alles afgestemd op jouw lichaam!

Trainen in een luxe Privé sportschool

Alle mogelijkheden en faciliteiten bij elkaar in één gebouw. Daarnaast ook alle ruimte en rust, want wij werken 1-op-1 met jou aan je doelen. Je vindt ons in Cruquius, dichtbij Hoofddorp en parkeren kan gratis voor de deur.

Sporten onder begeleiding in Hoofddorp?

Wij staan klaar om te starten! Personal Training is vooral ook positief vooruit kijken en samen aan de slag. De beste technieken, het beste voedingsschema, voldoende rust en duidelijke afspraken. Dat is wat jou gaat helpen je doel te bereiken.

Ik heb al alles geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Wat goed dat je alles al geprobeerd hebt, blijkbaar ben je echt gemotiveerd om beter te worden! Toch zijn er vaak nog belangrijke punten die je zelf over het hoofd ziet. Bijvoorbeeld het optimaliseren van het spijsverteringstelsel, uitbalanceren van jouw hormonen, ziekte of medicatie uit het verleden. Dit en nog veel meer kan invloed hebben op hoe het lichaam reageert op een dieet.

Sporten doet pijn, is dit wel geschikt voor mij?

Wij begrijpen dat dit onwijs vervelend is en je motivatie om te sporten hierdoor zakt. Het voordeel dat wij bieden is dat wij de kennis in huis hebben om jou weer pijnvrij te kunnen laten sporten. Onze unieke behandelmethodiek in combinatie met de training zorgt voor een positieve prikkel in het gebied waar de pijnklacht zich bevindt. Hierdoor zal de pijnklacht afnemen en verdwijnen.

Kan ik de kosten afschrijven op mijn bedrijf?

Ja dit is mogelijk. Geef tijdens het intakegesprek aan of je hier gebruik van wenst te maken.

Kan ik trainen wanneer ik wil?

Ja dit is mogelijk. We zullen de agenda’s naast elkaar leggen en de trainingsmomenten inplannen, uiteraard kan dit ook online. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan dit simpelweg geannuleerd worden via de website of Whatsapp

Wat zijn de kosten?

Bij Solid Performance werken we met 3, 6 of 12 maanden trajecten. Dit doen wij zodat we naar een doel toe kunnen werken. Wij lichten dit graag toe tijdens een gratis informatief gesprek.

Maak kennis met onze trainers

Ons team van specialisten en personal trainers staan 6 dagen per week voor jouw klaar in de buurt van Haarlem, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp en Heemstede!

Remon Stompe

Remon Stompe

Founder, Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Antoinette van Wijk - Stompe

Antoinette van Wijk - Stompe

Founder & Personal Trainer

Jonas Follmi

Jonas Follmi

Personal Trainer & Neurofasciaal Therapeut

Remy Koorn

Remy Koorn

Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Kate Vink

Kate Vink

Personal Trainer

Jorinde van de Peet

Jorinde van de Peet

Group Trainer

Kennis is kracht

”Bij de bakker haal je brood, bij de slager haal je vlees.” Helaas wordt dit principe in de gezondheidsindustrie ten onrechte continue toegepast. Omdat wij opgeleid zijn om het lichaam te zien als één geheel, kunnen wij snel schakelen mochten de resultaten achterblijven.

Omdat de Personal Trainers bij Solid Performance zo breed opgeleid zijn is er geen noodzaak meer om een dieet van een diëtist te volgen, voor pijnklachten naar een fysiotherapeut te gaan of naar een sportschool om te trainen.

Wij hebben alles onder één dak in de buurt van Hoofddorp.

Stel ons vrijblijvend een vraag of meld je direct aan

12 + 3 =