Personal Trainer Hillegom

Woon jij in Hillegom of omgeving en ben je op zoek naar een goede Personal Trainer?

Zoek niet verder!

Hillegom Personal Training – Op weg naar 100% resultaat

1: Jouw doel

Jij bepaalt wat je wilt. Wij helpen je om je doel te behalen.

Rémon en Antoinette zijn de personal trainers. Na een intake stellen zij samen met jou een passend schema op. Alles om je doel te bereiken en toe te werken naar 100% resultaat.

2: Jouw voeding

Alleen sporten is niet voldoende. Je hebt vocht en voeding nodig.

Solid Performance maakt voor jou een voedingsschema op maat. Praktisch en uitvoerbaar ook op je werk of op school.

3: Jouw performance

We gaan van start met je persoonlijke schema.  Deels bij ons op locatie en deels doe je dat thuis. Indien nodig past je personal trainer je planning aan om beter bij je ontwikkeling aan te sluiten. Optimaal resultaat telt!

]

4: Jouw motivatie

Zonder de juiste motivatie kom je niet verder. Jij schakelt ons in en wij houden je scherp. Daarom werken wij met een schema en structuur die past bij jouw leven. Op die manier is het ook haalbaar en behoud je de juiste motivatie.

Klaar voor de start?

 

Wij staan klaar om te starten! Personal Training is vooral ook positief vooruit kijken en samen aan de slag. De beste technieken, het beste voedingsschema, voldoende rust en duidelijke afspraken. Dat is wat jou gaat helpen je doel te bereiken.

Ik heb al alles geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Wat goed dat je alles al geprobeerd hebt, blijkbaar ben je echt gemotiveerd om beter te worden! Toch zijn er vaak nog belangrijke punten die je zelf over het hoofd ziet. Bijvoorbeeld het optimaliseren van het spijsverteringstelsel, uitbalanceren van jouw hormonen, ziekte of medicatie uit het verleden. Dit en nog veel meer kan invloed hebben op hoe het lichaam reageert op een dieet.

Sporten doet pijn, is dit wel geschikt voor mij?

Wij begrijpen dat dit onwijs vervelend is en je motivatie om te sporten hierdoor zakt. Het voordeel dat wij bieden is dat wij de kennis in huis hebben om jou weer pijnvrij te kunnen laten sporten. Onze unieke behandelmethodiek in combinatie met de training zorgt voor een positieve prikkel in het gebied waar de pijnklacht zich bevindt. Hierdoor zal de pijnklacht afnemen en verdwijnen.

Kan ik de kosten afschrijven op mijn bedrijf?

Ja dit is mogelijk. Geef tijdens het intakegesprek aan of je hier gebruik van wenst te maken.

Kan ik trainen wanneer ik wil?

Ja dit is mogelijk. We zullen de agenda’s naast elkaar leggen en de trainingsmomenten inplannen, uiteraard kan dit ook online. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan dit simpelweg geannuleerd worden via de website of Whatsapp

Wat zijn de kosten?

Bij Solid Performance werken we met 3, 6 of 12 maanden trajecten. Dit doen wij zodat we naar een doel toe kunnen werken. Wij lichten dit graag toe tijdens een gratis informatief gesprek.

Maak kennis met onze trainers

Ons team van specialisten en personal trainers staan 6 dagen per week voor jouw klaar in de buurt van Hillegom!

Remon Stompe

Remon Stompe

Founder, Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Antoinette van Wijk - Stompe

Antoinette van Wijk - Stompe

Founder & Personal Trainer

Jonas Follmi

Jonas Follmi

Personal Trainer & Neurofasciaal Therapeut

Remy Koorn

Remy Koorn

Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Kate Vink

Kate Vink

Personal Trainer

Jorinde van de Peet

Jorinde van de Peet

Group Trainer

Kennis is kracht

”Bij de bakker haal je brood, bij de slager haal je vlees.” Helaas wordt dit principe in de gezondheidsindustrie ten onrechte continue toegepast. Omdat wij opgeleid zijn om het lichaam te zien als één geheel, kunnen wij snel schakelen mochten de resultaten achterblijven.

Omdat de Personal Trainers bij Solid Performance zo breed opgeleid zijn is er geen noodzaak meer om een dieet van een diëtist te volgen, voor pijnklachten naar een fysiotherapeut te gaan of naar een sportschool om te trainen.

Wij hebben alles onder één dak in de buurt van Hillegom, Heemstede en Hoofddorp.

Stel ons vrijblijvend een vraag of meld je direct aan

6 + 7 =