Personal Trainer Haarlem

Woon jij in Haarlem of omgeving en ben je op zoek naar de beste Personal Trainer?

Zoek niet verder!

Haarlem Personal Training – Op weg naar 100% resultaat

1: Jouw doel

Jij geeft aan waar je voor wilt gaan! Wij helpen je om dit doel te bereiken.

Rémon en Antoinette zijn onze personal trainers. Na een intake stellen zij samen met jou een passend schema op. Alles om je doel te bereiken en toe te werken naar 100% resultaat.

2: Jouw voeding

Alleen sporten is niet genoeg. Je hebt veel vocht en goede voeding nodig.

Solid Performance helpt jou de juiste keuzes te maken. Dit houden we uiteraard praktisch en goed uitvoerbaar voor op je werk of op school.

3: Jouw ontwikkeling

We gaan van start met je volledig persoonlijke schema.  Dit doen wij grotendeels bij ons op locatie als het gaat om sporten. Het andere deel doe je dat thuis met wat oefeningen en natuurlijk je voeding.
Optimaal resultaat telt!

]

4: Jouw drive

Zonder de juiste inzet en insteek kom je niet verder. Jij zet ons in om je te helpen en wij houden je scherp. Het schema wat wij opstellen past bij jouw lichaam, wensen en levenswijze. Op die manier is het ook haalbaar en behoud je de juiste motivatie.

Ben jij er klaar voor?

Wij staan klaar om te starten! Personal Training is vooral ook positief vooruit kijken en samen aan de slag gaan.

De beste technieken, het juiste voedingsschema, voldoende rust en duidelijke afspraken.

Dat is wat jou gaat helpen je doel te bereiken.

 

Wij zijn personal trainers met veel ervaring en zeer gemotiveerd! Kom het zelf ervaren door een gratis training te volgen.

 

Ik heb al alles geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Wat goed dat je alles al geprobeerd hebt, blijkbaar ben je echt gemotiveerd om beter te worden! Toch zijn er vaak nog belangrijke punten die je zelf over het hoofd ziet. Bijvoorbeeld het optimaliseren van het spijsverteringstelsel, uitbalanceren van jouw hormonen, ziekte of medicatie uit het verleden. Dit en nog veel meer kan invloed hebben op hoe het lichaam reageert op een dieet.

Sporten doet pijn, is dit wel geschikt voor mij?

Wij begrijpen dat dit onwijs vervelend is en je motivatie om te sporten hierdoor zakt. Het voordeel dat wij bieden is dat wij de kennis in huis hebben om jou weer pijnvrij te kunnen laten sporten. Onze unieke behandelmethodiek in combinatie met de training zorgt voor een positieve prikkel in het gebied waar de pijnklacht zich bevindt. Hierdoor zal de pijnklacht afnemen en verdwijnen.

Kan ik de kosten afschrijven op mijn bedrijf?

Ja dit is mogelijk. Geef tijdens het intakegesprek aan of je hier gebruik van wenst te maken.

Kan ik trainen wanneer ik wil?

Ja dit is mogelijk. We zullen de agenda’s naast elkaar leggen en de trainingsmomenten inplannen, uiteraard kan dit ook online. Mocht je een keer niet kunnen, dan kan dit simpelweg geannuleerd worden via de website of Whatsapp

Wat zijn de kosten?

Bij Solid Performance werken we met 3, 6 of 12 maanden trajecten. Dit doen wij zodat we naar een doel toe kunnen werken. Wij lichten dit graag toe tijdens een gratis informatief gesprek.

Maak kennis met onze personal trainers

Ons team van specialisten en personal trainers staan 6 dagen per week voor jouw klaar in Cruquius, in de buurt van Haarlem!

Remon Stompe

Remon Stompe

Founder, Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Antoinette van Wijk - Stompe

Antoinette van Wijk - Stompe

Founder & Personal Trainer

Jonas Follmi

Jonas Follmi

Personal Trainer & Neurofasciaal Therapeut

Remy Koorn

Remy Koorn

Neurofasciaal Therapeut & Personal Trainer

Kate Vink

Kate Vink

Personal Trainer

Jorinde van de Peet

Jorinde van de Peet

Group Trainer

Kennis is kracht

Omdat wij opgeleid zijn om het lichaam te zien als één geheel, kunnen wij snel schakelen mochten de resultaten achterblijven.

Omdat de Personal Trainers bij Solid Performance zo breed opgeleid zijn is er geen noodzaak meer om een dieet van een diëtist te volgen of voor pijnklachten naar een fysiotherapeut te gaan of naar een sportschool om te trainen.

Wij hebben alles onder één dak in de buurt van Nieuw Vennep, Haarlem, HillegomHeemstede en Hoofddorp.

Stel ons vrijblijvend een vraag of meld je direct aan

5 + 14 =