Over onze Personal Trainers en Therapeuten

Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen?!

Rémon Stompé

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut & Eigenaar

Mensen helpen om pijnvrij te kunnen leven is mijn passie en tegelijkertijd mijn droom.

Sinds februari 2016 zijn mijn partner, Antoinette, en ik gestart met het begeleiden van mensen door middel van personal training en niet veel later in de vorm van pijnklacht behandelingen. Een droom die werkelijkheid werd na 8,5 jaar te hebben gewerkt bij Defensie.

Wanneer iets je meer energie kost dan dat het oplevert kan dat, zeker op de lange termijn, in mijn optiek niet de bedoeling zijn. Gelukkig kreeg ik in 2015 de kans om mijn droom te verwezenlijken: een eigen privé gym en gezondheidsconcept op een prachtige locatie net buiten Haarlem.
Een kans waar ik nog elke dag dankbaar voor ben want ik doe waar ik goed in ben: mensen helpen. Dat geeft mij energie en motivatie voor de toekomst!

Naast mensen helpen reis ik graag, vooral richting Zuidelijk Afrika, rij ik motor en ja, ook ik drink af en toe een lekker biertje op het terras.

Antoinette van Wijk - Stompé

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut & Eigenaar

Yes, mijn naam is Antoinette en sinds februari 2016 zijn mijn partner, Rémon, en ik gestart met het begeleiden van mensen door middel van personal training en motiverende, resultaatgerichte en toch zeker ook gezellige groepslessen.

Ook ik ben, net als Rémon, 8,5 jaar werkzaam geweest binnen Defensie. Een periode waarin ik veel waardevolle levenslessen op mijn pad heb gekregen, zowel op werk gebied als privé. Zo heb ik in 2010 een zwaar ongeluk gehad, een gebeurtenis waar ik achteraf dankbaar voor ben omdat het me heeft gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik hou van persoonlijke aanpak en het helpen van mensen. Want er is niets mooiers dan iemand helpen weer in zijn/haar kracht te staan, of dit nu op fysiek of mentaal vlak is. Daarom ben ik sinds 2018 samen met Anne-Karine gestart met retraites naar Zwisterland: OutsightIn.

Naast mensen helpen help ik ook graag bij het beschermen van dieren, neushoorns in het speciaal. Daarnaast hou ik van reizen, ook Zuidelijk Afrika is bij mij favoriet, fotografie, zingen, yoga, chocola en gezellige etentjes.

Ik hoop me snel persoonlijk aan je te mogen voorstellen!

Remy Koorn

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut

Hallo, mijn naam is Remy Koorn.
Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en ik ben 30 jaar oud. Ik vind een gezonde leefstijl erg belangrijk. Zo probeer ik zelf zo gezond mogelijk te eten en sport ik regelmatig.


Vier jaar geleden heb ik de opleiding HBO Sport & Bewegen afgerond. Om mijn kennis op het gebied van gezondheid te verbreden heb ik na mijn opleiding diverse cursussen gevolgd over voeding en (revalidatie)training. Daarnaast blijf ik mijn kennis ontwikkelen door veel te lezen en het kijken van bijv. documentaires.


Ik haal er voldoening uit om te zien dat mensen gezonder en/of sterker worden. Er zijn vele methoden om lichamelijke klachten te verhelpen. Het verschilt per persoon en per klacht welke methode het meest geschikt is. Dit kan op het gebied van voeding, training en/ of behandelen zijn. En daar zit voor mij de uitdaging! Samen met de klant toewerken naar zijn of haar doel. Want wat is er nu een mooier cadeau dan iemand zijn gezondheid te verbeteren?

Kate Vink

Personal Trainer

Laat ik mij even voorstellen: Kate Vink, 30 jaar, woonachtig in Amsterdam en gelukkig getrouwd. Ik geef al een aantal jaren diverse groepslessen, zoals HIIT trainingen, Body Combat, Bootcamp, spinninglessen en steples. Zelf ben ik gek op krachttraining en racefietsen.


Hoe dan ook, sport speelt een grote rol in mijn leven. Naast sporten, is genieten en plezier hebben voor mij heel belangrijk. Ik ben gek op eten en hou van koken.


Zullen mijn lessen soms moeilijk of zwaar zijn? Zeker weten, maar altijd met een glimlach 😁.

Jorinde van der Peet

Personal Trainer, Groepstrainer

Mijn naam is Jorinde van der Peet.

Ik train zelf ruim 7 jaar met kettlebells. In 2015 heb ik mijn Trojan Workout opleiding gedaan, in 2016 mijn RKC1 en dit jaar heb ik mijn RKC2 behaald. Ik werk nu 2 jaar als kettlebell instructeur vanuit huis waar ik kleine groepen les geef en personal training geef. In mijn trainingen combineer ik kettlebells met bodyweight en mobiliteits technieken. Daarbij ben ik trots dat ik het team mag versterken en ook hier mensen kan helpen om ze fysiek en mentaal sterker te maken.

Ook mensen met een beperking (blessures, gezondheidsproblemen) help ik graag sportief bezig te zijn, het kan je zoveel helpen.

Naast les geven geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden.

Angie de Feber

Yoga docente

Yo, gaat ie lekker?

Een vraag die je regelmatig stelt aan de ander. Maar hoe zit het met jouw algemene fitheid, terugkomende blessures, mobiliteit, kracht en mindset?

Bewustwording, krachtig werken en met een knipoog in het leven staan is waar ik voor sta.

Onze prachtige ECO-locatie bevind zich in Cruquius, goed aan te rijden vanaf hoofddorp en Heemstede. Op ons Privé terrein kunt u gratis en veilig parkeren. Wij hebben een prachtig uitzicht over ”De Groene Weelde”