Over onze Personal Trainers en Therapeuten

Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen?!

Over onze Personal Trainers en Therapeuten

Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen?!

Rémon Stompé

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut & Eigenaar

Van mijn ouders heb ik de naam Rémon Stompé gekregen. En ik kan mezelf het beste omschrijven als een echte sport fanaat die zich gespecialiseerd heeft in het menselijk lichaam.

Voordat ik je vertel wat ik doe wil ik je eerst meenemen in de reis waarom ik ben gaan doen wat ik nu doe.

 Ik was een fanatiek fitnesser, ging elke dag naar de sportschool om groot en sterk te worden, althans dat was mijn intentie. Ik was 21 jaar oud toen ik me op me hoogtepunt begaf van mijn sport ‘’verslaving’’.  9 jaar geleden leerde ik online via forums dat mensen elke dag trainen in de sportschool om zo snel mogelijk sterker en fitter te worden. Dat wou ik ook en dus dacht ik; Dat moet ik ook doen!

Ik had een mooi doel voor ogen. Ik wou graag sterk en fit worden zodat ik naar de special forces van de koninklijke marechaussee zou kunnen gaan. Toendertijd werkte ik nog als wachtmeester bij de koninklijke marechaussee en wou graag groeien binnen de organisatie…

...Lees meer...

 

Door al dat sporten begon er een probleem te ontstaan en dat was dat ik hier en daar wat pijntjes begon te krijgen en vooral last van me onderrug

Wat mee ook erg bezig hield was dat ik nog best wel jong was. Ik zou de jongste zijn die ooit bij de special forces zou belanden, als ik überhaupt alle testen zou halen. Dus ik vond dat ik nog harder moest trainen waardoor ik meer pijn kreeg. Ik voelde mezelf in plaats van sterker juist zwakker worden en onzeker. Wat nou als ik door die pijntjes de keuring niet zou halen?

Door het vele trainen werden de pijnklachten alleen maar heftiger. Hierdoor kon ik niet meer zo vaak per week trainen en ook niet met het gewicht wat nodig was om sterk en fit te worden. Ik raakte gefrustreerd. Hoe is het toch mogelijk dat een jonge fitte gozer last van ze rug kreeg?!

Mijn vriendin vertelde me dat ik misschien toch maar eens langs de huisarts moest gaan om er naar te laten kijken. Misschien hadden zij een idee waar het vandaan kwam. De huisarts was er al snel uit… er werd mij medegedeeld dat ik naar de fysiotherapeut moest. Deze zou mij van me rugpijn af helpen. Misschien moest ik ook maar even 2 weken rust nemen met sporten… De fysiotherapeut heeft een keer gekeken naar me rug en gaf me een aantal oefeningen mee. Deze moest ik de aankomende periode gaan doen. Verder onderzoek voor de rugpijn was verder niet nodig.

Met mijn oefeningen op zak ging ik naar huis. Elke dag moest ik dit doen. Oefeningen zijn voor mij geen probleem. Ik ging toch al elke dag naar de sportschool. Wel vond ik de oefeningen nogal doelloos. Ik voelde namelijk geen verandering…

Na een aantal weken oefeningen doen, ik deed dit braaf elke dag, was er nog steeds helemaal niets veranderd aan me rugpijn, sterker nog. Ik dacht zelfs dat het alleen maar erger werd. En het ergste van allemaal. Ik mocht van de specialisten niet sporten! De keuring voor de special forces kwam steeds dichterbij en ik ging steeds minder doen en kreeg meer last. ..

Ik raakte uiteindelijk zo gefrustreerd dat ik besloot op onderzoek uit te gaan. Mijn interesse in het menselijk lichaam had ik al jaren. Ik vond het altijd interessant om alles uit te zoeken om meer uit het lichaam te halen. Via via belande ik bij een opleidingsinstituut die streeft naar total human optimisation. Ik vertelde hen over mijn rugklacht. ‘’ga maar even liggen’’ zei de instructeur. Na letterlijk 10 minuten was ik pijnvrij. Ik kon het niet geloven en ging allemaal rare houdingen aannemen om  te testen of mijn rugpijn echt verdwenen was. Zij leerden mij een aantal tools die ik kon toepassen als de pijn weer een beetje terug kwam. En nu had ik ineens alle tools in huis om mezelf pijn vrij te maken en te houden. Maar wat nog beter was; ik kon weer sporten!

Een aantal weken later had ik die beruchte special forces keuring. Ik haalde de sporttest met vlag en wimpel. Helaas ben ik niet door de keuring heen gekomen. Ik had te weinig ervaring binnen defensie en was gewoonweg te jong. Ik was niet aangenomen, maar dat maakte me niet meer uit. Ik had me passie gevonden; ik ga mensen pijnvrij maken!

4 jaar geleden heb ik mijn eigen praktijk opgericht. Een unieke combinatie van manueel behandelen en training om zwakke schakels te versterken. Binnen 3,5 jaar zijn we uitgegroeid van een éénmanszaak naar een geweldig team van 9 mensen en 2 locaties die elke dag bezig zijn om mensen pijnvrij te maken en bewustwording te creëren over onze prachtige machine dat ons lichaam heet.

Antoinette van Wijk - Stompé

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut & Eigenaar

Yes, mijn naam is Antoinette en sinds februari 2016 zijn mijn partner, Rémon, en ik gestart met het begeleiden van mensen door middel van personal training en motiverende, resultaatgerichte en toch zeker ook gezellige groepslessen.

Ook ik ben, net als Rémon, 8,5 jaar werkzaam geweest binnen Defensie. Een periode waarin ik veel waardevolle levenslessen op mijn pad heb gekregen, zowel op werk gebied als privé. Zo heb ik in 2010 een zwaar ongeluk gehad, een gebeurtenis waar ik achteraf dankbaar voor ben omdat het me heeft gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik hou van persoonlijke aanpak en het helpen van mensen. Want er is niets mooiers dan iemand helpen weer in zijn/haar kracht te staan, of dit nu op fysiek of mentaal vlak is. Daarom ben ik sinds 2018 samen met Anne-Karine gestart met retraites naar Zwisterland: OutsightIn.

Naast mensen helpen help ik ook graag bij het beschermen van dieren, neushoorns in het speciaal. Daarnaast hou ik van reizen, ook Zuidelijk Afrika is bij mij favoriet, fotografie, zingen, yoga, chocola en gezellige etentjes.

Ik hoop me snel persoonlijk aan je te mogen voorstellen!

Remy Koorn

Personal Trainer, Neurofasciaal Therapeut

Hallo, mijn naam is Remy Koorn.
Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en ik ben 30 jaar oud. Ik vind een gezonde leefstijl erg belangrijk. Zo probeer ik zelf zo gezond mogelijk te eten en sport ik regelmatig.


Vier jaar geleden heb ik de opleiding HBO Sport & Bewegen afgerond. Om mijn kennis op het gebied van gezondheid te verbreden heb ik na mijn opleiding diverse cursussen gevolgd over voeding en (revalidatie)training. Daarnaast blijf ik mijn kennis ontwikkelen door veel te lezen en het kijken van bijv. documentaires.


Ik haal er voldoening uit om te zien dat mensen gezonder en/of sterker worden. Er zijn vele methoden om lichamelijke klachten te verhelpen. Het verschilt per persoon en per klacht welke methode het meest geschikt is. Dit kan op het gebied van voeding, training en/ of behandelen zijn. En daar zit voor mij de uitdaging! Samen met de klant toewerken naar zijn of haar doel. Want wat is er nu een mooier cadeau dan iemand zijn gezondheid te verbeteren?

Kate Vink

Personal Trainer

Laat ik mij even voorstellen: Kate Vink, 30 jaar, woonachtig in Amsterdam en gelukkig getrouwd. Ik geef al een aantal jaren diverse groepslessen, zoals HIIT trainingen, Body Combat, Bootcamp, spinninglessen en steples. Zelf ben ik gek op krachttraining en racefietsen.


Hoe dan ook, sport speelt een grote rol in mijn leven. Naast sporten, is genieten en plezier hebben voor mij heel belangrijk. Ik ben gek op eten en hou van koken.


Zullen mijn lessen soms moeilijk of zwaar zijn? Zeker weten, maar altijd met een glimlach ?.

Jorinde van der Peet

Personal Trainer, Groepstrainer

Mijn naam is Jorinde van der Peet.

Ik train zelf ruim 7 jaar met kettlebells. In 2015 heb ik mijn Trojan Workout opleiding gedaan, in 2016 mijn RKC1 en dit jaar heb ik mijn RKC2 behaald. Ik werk nu 2 jaar als kettlebell instructeur vanuit huis waar ik kleine groepen les geef en personal training geef. In mijn trainingen combineer ik kettlebells met bodyweight en mobiliteits technieken. Daarbij ben ik trots dat ik het team mag versterken en ook hier mensen kan helpen om ze fysiek en mentaal sterker te maken.

Ook mensen met een beperking (blessures, gezondheidsproblemen) help ik graag sportief bezig te zijn, het kan je zoveel helpen.

Naast les geven geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden.

Jesper de Bruin

Locatie Manager Solid Performance Zwijndrecht & Neurofasciaal Therapeut

Ik zie een wereld voor me waarin mensen bewuste en onderbouwde keuzes kunnen maken waardoor zij het optimale uit het leven kunnen halen. Het is daarom mijn persoonlijke missie en passie om zoveel mogelijk mensen te helpen en genoeg tools aan te kunnen bieden om hierin de juiste keuzes te kunnen maken.

Deze passie voor gezondheid is al vroeg in mijn jeugd ontstaan. Vanaf jongs af aan heb ik al een grote affiniteit met sport en bewegen. Als mensen vroegen wat ik later wilde worden als ik groot was, zei ik zonder twijfel: ‘’gymleraar’’. Uiteindelijk ben ik dat ook wel in een bepaalde vorm geworden. Ik heb namelijk gewerkt als Integrale Beroepsvaardigheden Training instructeur (IBT-instructeur) bij de Koninklijke Marechaussee.

Hier heb ik een aantal jaar met veel plezier gewerkt en mensen geholpen in de sport en gevaar- en geweldsbeheersing. Echter merkte ik dat ik mijn energie en gedrevenheid hier niet meer hier in kwijt kon en ging op zoek naar een grotere uitdaging.

Deze uitdaging en passie heb ik gevonden in het trainen en behandelen van mensen. Via de Marechaussee ben ik jaren geleden al in contact gekomen met Remon en Antoinette. Ik heb Solid Performance altijd op de voet gevolgd. Daarom vind ik het ook een eer dat ik deel mag zijn van dit mooie bedrijf en mijn eigen praktijk mag openen in Zwijndrecht. Mijn doel is om in mijn eigen regio bij zoveel mogelijk mensen een positieve impact te hebben op hun gezondheid en geluk.

Na veel ervaring opgedaan te hebben in het trainen en behandelen/pijnvrij maken van mensen ben ik erachter gekomen dat er veel aspecten zijn die de gezondheid beïnvloeden. Om deze problemen op te lossen kijk ik verder dan alleen het trainen en behandelen maar ga ik voor het optimaliseren wat het lichaam op dat moment nodig heeft. Denk hierbij aan: Slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, inspannen en ontspannen, voeding en mindset. Door deze holistische benadering en te kijken wat het lichaam nodig heeft op welk moment kunnen fantastische resultaten bereikt worden.

Ik krijg ook veel energie van mijn fantastische gezin, mijn vriendin waar ik volgend jaar mee ga trouwen en mijn 2 zoontjes.

Ik zie u graag in Zwijndrecht om ervoor te zorgen dat je gezondheid je leven niet meer hoeft te beïnvloeden.

Onze prachtige Hoofd-ECO-locatie bevind zich in Cruquius, goed aan te rijden vanaf hoofddorp en Heemstede. Op ons Privé terrein kunt u gratis en veilig parkeren. Wij hebben een prachtig uitzicht over ”De Groene Weelde”

Locatie Zwijndrecht. Informatie volgt nog.