Jouw inzet heeft meer impact.

Solid Performance steunt, sinds de oprichting in 2016, verschillende goede doelen. We steunen non-profit organisaties die zich bezig houden met de conservatie van wildlife in Zuidelijk Afrika. Daarnaast steunen we MijnBuzzy, een stichting die ernstig- en langdurig zieke kinderen voorziet van een buddy, een maatje die er voor ze is.

Stichting MijnBuzzy 2019

Ultra Marathon 54 kilometer door Zwitsere Bergen

Een 54 km ultra trailrun door de bergen van het mooie Zwitserland, georganiseerd door Scenic Trail. Wat een waanzinnige ervaring.
Samen als twee echte buddy’s hebben Jonas en Remon deze ultratrail volbracht. Ze hebben elkaar kunnen ondersteunen en motiveren wanneer dit nodig was. Dit is waar een buddy voor staat.

We zijn mega trots op het eindresultaat en overweldigd door het fantastische bedrag dat wij, door steun van jullie, voor Stichting MijnBuzzy hebben opgehaald, maar liefst €1909,-. Ongelooflijk, echt geweldig!

Wij willen jullie allemaal ook bedankten voor al jullie super toffe berichten, aanmoedigingen en betrokkenheid. – Remon & Jonas.

Zimbabwe 2018

Bhejane Trust & Anti Poaching

In oktober 2018 heeft Antoinette in Zuid-Afrika en Zimbabwe een bijdrage geleverd in de strijd tegen de stroperij van neushoorns, olifanten en andere bedreigde diersoorten zoals de Afrikaanse wilde honden.

Het was een avontuur waarbij het leren over conservatie centraal stond. Wat moet er gedaan worden om deze prachtige dieren te beschermen en de aantallen weer te laten toenemen. Wat heeft de natuur nodig om weer in balans te komen, en te blijven.

 Vraag Antoinette gerust naar haar ervaringen!

 

 

Bhejanie Trust & Stichting Mijn Buzzy 2018

Kerst Actie

De kerst staat bij ons in het teken van onze actie voor goede doelen.

Tijdens de kerst van 2018 hebben onze bikkels twee dagen gesport om geld op te halen voor Bhejane trust (Zimbabwe) en Stichting MijnBuzzy. Bij elkaar is er tijdens deze kerstactie maar liefst €900,- opgebracht!

Een geweldig mooi bedrag dat zal worden gebruikt voor nieuwe tenten voor wildlife rangers die strijden tegen de stroperij in Zimbabwe en benodigd materiaal voor de kinderen van MijnBuzzy.

 

6 maanden later kregen wij deze update van Bhejane Trust over het besteden van het gedoneerde geld. 

Zij hebben van het geld dat wij bij elkaar hebben gesport twee super mooie nieuwe tenten kunnen kopen voor de Rhino Monitoring Unit in Hwange National Park, Zimbabwe!

Deze tenten waren hard nodig en kwamen precies op tijd. Er was namelijk een melding binnengekomen over een mogelijke dreiging vanuit Zambia. Er zou een groep stropers onderweg zijn naar Hwange NP om neushoorns te stropen voor hun hoorn.
Hierdoor zijn er maatregelen genomen en blijven de rangers van de anti poaching unit langer in het veld als normaal.
Mede dankzij de inzet van onze bikkels hebben zij een mooi verblijf tijdens deze heftige maar noodzakelijke taak!

Nogmaals dank voor jullie inzet! Jullie bijdragen heeft impact en is betekenisvol. – Antoinette

Veterans Empowered to protect African Wildlife

Kerst 2017

Tijdens 1e & 2e kerstdag hadden wij onze kerstactie. Tijdens de feestdagen waren wij geopend om te sporten voor het goede doel  : Veterans Empowered To Protect African Wildlife.

Deze organisatie zet zich in in de strijd tegen stroperij. Dit doen ze door middel van het inzetten van ex militairen die beschikken over de skills die nodig zijn in de bush om onder andere de ernstig bedreigde neushoorns te beschermen. Daarnaast leiden zij de lokale rangers op zodat er een samenwerking ontstaat tussen mensen met één gezamenlijk doel: het beschermen van wildlife.

We hebben met ze alle maar liefst €450,- mogen ophalen. Super!

The Rhino Orphanage in Zuid Afrika

Kerst 2016

Tijdens deze eerste editie van de kerstactie. Hebben we gesport voor het goede doel: The Rhino Orphanage in Zuid-Afrika. Samen hebben we €150,- op gehaald! We hebben hiermee een neushoorn wees kunnen adopteren.

De donatie zal onder andere gebruikt worden voor voeding en bescherming.

Ook na de donatie vanuit de kerstactie zijn we, met een maandelijkse bijdrage, donateur gebleven voor deze stichting.